Wednesday, 27 June 2007

All is working again.


We think that we found the problem ... and fixed it. There have however been several power cuts over the past few hours and one of our brand new UPS (Uninterrupted Power Supply) has failed. WE are going to get a new one sent down with Nick and Helen when they go back to Djuma on Saturday. They will also be taking in the repaired cameras, which arrived in Johannesburg this morning.

6 comments:

Anonymous said...

Thank you WildEarth for all you are doing, Every new thing has it's teething problems. I am enjoying the drives with you guys and look forward to better times ahead.

Regards
shelbelle

Anonymous said...

Thanks for all the wonderful experiences you have provided so far. I am sure better times will be ahead.

Deb said...

Thanks for all you do, this is wonderful I do not get on the drive very much, but when I do, I really enjoy it. Looking forward to the bigger "jeep"
Tell Pieter I love his lessons in the bush, loved the rope making!

wildlife watcher said...

Hi folks, you haven't posted anything lately and I just was wondering what was wrong. I've tried getting on, for the last couple of days, and the site seems to be down... at least to us in CA.

Ellen from Alaska said...

I actually was able to get online at 1100 CAT for the first time. Thanks for making this site better and better!

kathy said...

Having only been able to get on the drive twice I was a bit disappointed but this morning when I switched on the off chance of a later drive I was very surprised!! Is this the Buffeshoek cam we are watching?.. I must say the quality is stunning..Thanks very much, you have made my day!!